28 Ekim 2007 Pazar

UNIGRAPHICS NX

Günümüzün gittikçe rekabetçi olan dünyasında, NX sizin, en iddialı ürün geliştirme süreçlerini başarıyla tamamlamanıza yardım eder.

İnsanların yeniliğe olan sürekli açlığı, firmaları ürünlerini ve süreçlerini devamlı iyileştirmeye zorlamaktadır. NX, tüm dünya üzerindeki firmalar için, kavramsal tasarımdan üretim sürecine kadar yeni ürünleri hızlı geliştirecekleri çözümler sunar. Bunu yaparken, parça ve süreçlerin kullanımını özendirerek maliyetleri azaltır, bütünleşmiş analiz araçları ile ürün kalitesini iyileştirmelerine yardım eder.

Artan karlılığı, maliyetin düşürülmesi ve kalitenin iyileştirilmesi ile dengeleyen NX, imalat faydası ispatlanmış birleşik uygulamalarını, tek bir yönetim ve işbirliği omurgasına bütünleşmiş süreç otomasyon araçları ile birlikte sunar.

NX, şirketlerin ürün ömür döngüsünün değişimini gerçekleştirecekleri gelecek nesil dijital ürün geliştirme sistemidir. Endüstrinin en geniş yelpazedeki bütünleşik, tamamıyla ilişkili CAD/CAM/CAE uygulamaları ile NX, ürün tasarımı, imalatı ve mühendislik analizleri gibi geliştirme sürecinin her alanında söz sahibidir.

Dünya üzerinde farklı yerlerde bulunan ekiplerin aynı ortak proje üzerinde artan çalışma talepleri için, NX, ürünlerin kavramsal tasarımdan imalata kadar geliştirilmelerini sağlayacak araçları dünya çapındaki ekiplerin işbirliğine açık olarak sunar. Bunlar tek bir yönetim omurgası üzerinde bulunan, gelecek nesil üç boyutlu parça/montaj, performans analizleri ve takım yolu hazırlayan araçlardır. Yönetilebilir geliştirme ortamı sayesinde ve tüm işletmeyi kapsayan işbirliği ortamı üzerinde, doğru verinin doğru zamanda ve doğru yerde olması sağlanır.

NX, şirketlerin kurumsal en iyi deneyimlerini paylaşmasını özendiren, ürün ve süreç bilgilerini yakalayıp tekrar kullanmalarını sağlayan, bütünleşmiş süreç otomasyon araçlarının eksiksiz bir bütünüdür.

NX CAD Çözümleri:

Melez (Hybrid) Modelleme Tekniği

Unigraphics NX, melez modellemeyi 1993 senesinde dünyaya ilk tanıtan yazılım olarak mevcut bütün modelleme disiplinlerini desteklemektedir. Bunlar katı, yüzey, tel kafes, eskiz(2 boyutlu parametrik çizim) modelleme teknikleridir. Tek ara yüz içerisinde bu tekniklerin tamamı aynı anda kullanılabilir. Unigraphics NX ile tasarım yapan kişi katı, yüzey, v.s. ayrımı gözetmez. Tüm disiplinler ve fonksiyonlar tasarımcının elinin altındadır. Tasarımcı çalışma esnasında hangi fonksiyona ihtiyacı varsa sı-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder