21 Ocak 2008 Pazartesi

Nissan’ın bücürü artık daha olgun


Nissan'ın bücürü artık daha olgun

Nissan'ın popüler "bücür"ü Micra, yenilikleriyle birlikte Türkiye'de satışa çıktı. 21 bin 990 YTL'den başlayan fiyatlara sahip Micra'nın, sadece dışı değil donanımları da gelişmiş.

21 Ocak 2008 20:50
   
Nissan'ın bücürü artık daha olgun

 
Sevimli görünümü, fonksiyonel özelllikleri ve pratikliği sayesinde özellikle bayan sürücülerin gönlünü kazanmayı başaran Micra, yenilenen krom ön ızgarası, yeni far tasarımıyla dikkat çekiyor. Tekna modelindeki hafif metal alaşımlı jantlarsa, erkek kullanıcıları hedefliyor.

"Mood", "Passion" ve "Tekna" donanım paketleriyle satışa sunulan yeni Micra'da  artık MP3 bağlantı ünitesi, eller serbest telefon görüşmesi için bluetooth, hız sınırı uyarı sistemi (Passion ve Tekna versiyonlarında) gibi donanım özelliklerini bulmak mümkün. Tekna modellerinde park sensörü standart. Far ve yağmur sensörü, akıllı anahtar, yol bilgisayarı diğer donanımlardan. 
Yeni Micra, 1.2 lt (65 ve 80 HP) benzinli, 1.5 lt (82 HP) dizel motor seçenekleriyle satışa sunulurken, otomatik vites seçeneği 1.2 lt motorla, Passion ve Tekna versiyonlarında alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder