26 Ocak 2008 Cumartesi

Saatli Maarif'in çağdaş rakibi : Digitakvim


Saatli Maarif'in çağdaş rakibi : Digitakvim

Saatli Maarif takvimleri bir efsane olarak geçmiş kuşakları günümüze taşıdı. Bugün dek pek çok nesil için sabah kalkınca ilk iş olarak takvim yaprağına baktı ve gün boyunca ihtiyaç olur düşüncesi ile onu sakladı. Onun günümüzdeki rakibi ise daha maharetli

26 Ocak 2008 13:39
 
Saatli Maarif'in çağdaş rakibi : Digitakvim / VİDEO

Tıpkı eski kuşakların saatli maarifsiz bir gün düşünemediği gibi modern çağda da sizlere gün boyu rehberlik etmeye aday programlar geliştiriliyor.

Bu yönde iş ve özel yaşama yönelik yeni bir uygulama bilgisayar ve cep ortamında hizmete girdi.  Bir çok bilgiye  ve eğlenceye erişim çok kolay. Digitakvim, internette kişiye özel bir yayın sağlıyor. 

Yeni geliştirilen DigiTakvim, iş ve özel yaşamı organize etmeye olanak sağlayan kullanışlı bir masa üstü uygulaması.

HER KONUDA PRATİK BİLGİLER

Eğlenceden, habere, spordan, müziğe kadar her şeye tek tıklamayla ulaşılıyor… İster cep telefonunda ister kişisel bilgisayarda, sürekli gereksinim duyulan her bilgi anında el altında.  Digitakvim aynı zamanda, mevsimsel besinlerin yararları, günlük fal ve  haftasonu  gidilecek  orjinal yerler  gibi bilgiler de  içeriyor. 

YABANCI DİL DESTEĞİ VERİYOR

 Güçlü İngilizce-Türkçe kelime çeviri hizmetlerinin yanı sıra, her an gereksinim duydulan bilgileri internet üzerinde farklı kaynaklardan topluyor, masaüstüne getiriyor ve zaman kazandırıyor. 

Bunun dışında özel hizmetleri de var. Örneğin İngilizce kelimelerin okunuşunu  digitakvim'de dinlemek mümkün.. 100 bine yakın kelime hazinesiyle sözlük özelliği sürekli el altında...

 CEP TELEFONU SÜRÜMÜ DE VAR

DigiTakvimin cep telefonu sürümü de bulunuyor; Takvim Mobile olarak isimlendirdiğimiz ürünümüz Cepten webe erişimi ekonomik hale getiriyor. Şimdilik Sony Ericsson'un bazı modelleri için çalışan uygulama diğer modellere de geliştiriliyor.

ŞİRKETLERE ÖZEL HİZMET

DigiTakvim Bilgi ve İletişim Platformu şirketler için  özelleştirilebiliyor. Çalışanların bilgisayarlarında işe yarar pek çok bilgiyi onlara sağlayan masa üstü uygulamasının bulunması sayesinde şirketin var olan portalına çalışanları motive ederek kolayca iletişim trafiği oluşturuluyor. DigiTakvim'e bir kez üye olunduğunda sürekli eklenen bilgilerle güncelleniyor.

www.digitakvim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder