21 Ocak 2008 Pazartesi

SolidWorks 2007 Office Professional solidworks



SOLIDWORKS 2007 OFFICE PROFESSIONAL ÖZELLİKLERİ

SolidWorks'ten beklenen bir özellik olarak, SolidWorks Office Professional, satışa ve bunu yanında veri yönetimine yönelik araçlar sunar.Office Professional Paketi:


Solidworks ile tam entegre çalışan fotogerçekçi kaplama yazılımı

Photoworks, SolidWorks kullanıcılarının pratik bir şekilde, profesyonel fotoğrafçılık sonuçları ile eş kalitede fotogerçekçi resimler yapabilmesine imkan tanır. 

Saç Kurutma makinesı (solda) tasarımı parlak beyaz, krom kaplı, ve ABS plastik malzemeli, 

- Tasarım tekliflerinizi kolay bir çekilde etkileyici hale getirin
- Görsel malzemeler ve renkler kullanarak tasarlayın
- Prototip sürecini ve fotoğraf maliyetlerinizi azaltın
- Ürünün piyasaya çıkış sürecini hızlandırın

SolidWorks ile tam entegre Akıllı Parça Kütüphanesi

Standart parçalara çok daha hızlı ve kolay bir erişim sağlar. SolidWorks Toolbox, uygun olan standart parçayı seçmek ve düzgün bir şekilde yerine yerleştirmek için "SolidWorks Smart Part Teknology"yi kullanır. SolidWorks Toolbox, oluşturduğunuz bütün ürün tasarımlarının endüstriyel veya firmanızın standartlarına uygunluğuna emin olmanızın en kolay yoludur.

Dİğer programlardan gelen datanın değerlendirilmesi

FeatureWorks®, ile diğer CAD sistemleri ile dosya alışverişinde bulunma çok kolaydır. SolidWorks kullanıcıları için ilk parametrik unsur tanımlama yazılımı olan FeatureWorks® ile diğer CAD kullanıcıları ile daha verimli ve doğru data paylaşımı sağlarsınız. SolidWorks FeatureWorks®, akıllı static geometri çözümleme mantığıyla unsurlarını tanır ve data üzerinde parametrik değişiklik yapabilme imaknı sağlar.

 

Tasarım İletişimi İçin Animasyoın Yazılımı

Bir montajın demontajı, komponentlerin hareketinin animasyonu, model etrafında dinamik hareketler, herhangi bir açıda görünüşün döndürülmesi ve daha fazlası.. SolidWorks Animator ile, animasyon konusunda uzman olmasanız dahi bütün bunları gerçekleştirebilirsiniz. Basit kullanımı sayesinde, tasarımlarınızı geliştirebilir, hatalarınızı en aza indirebilir, ürünlerinizin sunumunu daha dinamik ve canlı hale getirebilirsiniz. Animasyonlarınızı oluşturduktan sonra bütün video oynatıcıların algılayabileceği bir AVI formatında kaydedebilirsiniz.

 

 

SolidWorks Utilities

SolidWorks Utilities aynı parçanın farklı iki versiyonu arasındaki değişiklikleri çabuk ve kolay bir şekilde algılayıp, farklılıkları yeni bir pencerede renklerle ifade eder. Bunun yanı sıra, bu farklılıkları geliştirip yok sayma olanağı da sağlar. SolidWorks Utilities farklılıkları fonksiyonel altı kategoriden oluşan bir HTML rapor ile bilginize sunar ve SolidWorks ile tamamen entegredir. Birden fazla dizayn değişikliği ve revizyon gerektiren farklı tasarımlarınız üzerine, efektif olarak çalışmanıza olanak sağlar.

 

 

Tek Bir Tuşla 3 Boyutlu Tasarımlarınızı Enteraktif Ortamda Yayınlayın

3D interactive content ile kolay ve hızlı bir şekilde tasarımlarınızdan oluşan Web sayfaları oluşturabilir ve yayınlayabilirsiniz. 3D Instant Website ile bütün çalışanlarınız müşterilerinizin isteklerine görsel karşılık verebilirler.

 

 

 

SolidWorks Design Checker

Tasarımınızın, firma standardınıza uyumunu kontrol eden ve hızlı bir şekilde düzenleyen SolidWorks aracı. SolidWorks Design Checker firmanızın dizayn sistematiğini düzene sokan ve yeni tasarımınızın temel tasarım esaslarınıza uyumluluğunu otomatik olarak kontrol eden yeni bir verimlilik aracıdır.

PDM Works İle Daha İyi Verim Sağlamak

Mühendislik tasarım verilerini ilişki vererek düzenler ve paylaşır, kayıp dosyaları eler, izin verilmemiş değişiklikleri engeller ve eş zamanlı tasarıma olanak sağlar. PDMWorks kolayca araştırma yapmanızı sağlar. Kompleks dosya ilişkileri ve dizayn geçmişini korurken, verileri bulup getirir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder