21 Ocak 2008 Pazartesi

SolidWorks 2007 Office Premium


SOLIDWORKS 2007 PREMIUM ÖZELLİKLERİ

SolidWorks Office Premium paketinde SolidWorks Office Professional paketine ek olarak statik ve dinamik analiz araçları ve aynı zamanda borulama eklentisi de gelmektedir. Aşağıda bu özelliklerin bir listesini bulabilirsiniz:

Kaynak Tasarımı ile Bütünleşik Analiz 

SolidWorks kaynaklı gövdeler oluşturmak için sketch tabanlı bir yapı kullanır. Siz sadece profillerinizin skecthlerini oluşturursunuz ve 3 boyutlu çizgisel gövde üzerinde hangi profili istiyorsanız seçip kısa sürede konstrüksiyonlar oluşturabilirsiniz. İç içe geçen kısımlar için kırpma araçları ve açık uçları kapatma ve kaynak ve feder için gerekli araçlar da bulunmaktadır.SolidWorks kaynaklı gövdeleri tasarlamak ve analiz etmek için tek sistemdir. Kaynaklı gövdeler SolidWorks'te tasarlayıp, tek boyutlu beam elemanları ile analiz edebilirsiniz. COSMOSWorks Designer, doğru malzeme miktarıyla daha iyi bir gövde tasarımı yapabilmeyi sağlar.

Taranmış Datayı Katı Modele Dönüştürme

Artık ScanTo3D aracıyla tasarlanması güç, karmaşık yapıya sahip fiziksel bir parçayı tarayarak dijital ortama aktarmak ve CAD Datası olarak çevirebilmek mümkün. Üstelik SolidWorks Office Premium paketinin bir parçası olarak, SolidWorks ile komple entegre çalışıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Borulama Sistemleri ve Tesisat Kütüphanesi

SolidWorks Routing ile otmatik olarak ve kolaylıkla borulama sistemleri tasarlayabilirsiniz.
Çalışmalarınızda hız kazanabilirsiniz. Daha hızlı ve verimli tasarım, daha iyi ürünler, kolaylıkla malzeme listesi çıkarabilme ve hız kazanabilmeniz ile tasarım yapmaktan zevk alacaksınız.

 

 

 

Diğer Tasarımlar ile kolaylıkla ve hızlı bir biçimde kıyaslayın

COSMOSWorks Designer, SolidWorks ile oluşturulmuş tasarımların farklı konfigürasyonları ile çalışma ve nihai ürün için en iyi tasarımı seçme imkanı sunar. COSMOSWorks Designer, gerçek hayattaki konumlarını gösterecek şekilde kuvvet, basınç ve moment tiplerini içerir. Hepsi de modelinizin geometrisiyle bağlantılıdır ve herhangi bir değişiklikte otomatik olarak güncellenir.

Gerçek hayattaki gibi simülasyonlar yapın

COSMOSMotion, SolidWorks içinde çalışan ve simülasyon oluşturmak için montajın kendi bilgilerini kullanan bir programdır. Örneğin, COSMOSMotion, SolidWorks içinde verilen ilişkileri de hareketi tanımlamak için kullanır. SolidWorks'ten alınan montaj bilgileriyle fiziksel tabanlı hareketin birleşmesiyle, COSMOSMotion döndürme sistemleri, kuvveti azaltma, motor momenti, maksimum minimum noktalar gibi endüstride kullanılan değerlerin edilmesini sağlar.

 

 

http://www.tekyaz.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder