5 Şubat 2008 Salı

Parça parça yeni Accord!

Parça parça yeni Accord!

Honda, Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergileyeceği ve tamamen yenilediği Avrupalı Accord modelinin detaylarını 'parça parça' yayımlamaya başladı

05 Şubat 2008 19:54
 
Parça parça yeni Accord!

İnternet sitelerinde bir de reklam filmi dolaşan yeni Accord, şimdilik Stationwagon (Tourer) kasa tipiyle gösterilse de, Cenevre'ye Sedan'ını da beraberinde getirecek.

Yeni Accord'un en ilgi çeken yanı, dış tasarımının daha sportif hale getirilmiş olması. Araç, daha heybetli bir görünüm sergilemekle birlikte, eski modele göre radikal bir değişim geçirmemiş gibi gözüküyor. İç mekânında yine sportif unsurlara yer verilen Accord'un en beğendiğimiz tarafıysa yeni göstergeleri. Zira bu göstergenin içinde ekonomik sürüş için uygun vites değişim zamanlarını gösteren ışıklı uyarı sistemi de bulunuyor.

Yeni Accord'da, Euro 5 emisyon standartlarını karşılayan yenilenmiş 2.0 ve 2.4 litrelik benzinli motorların yanı sıra 2.2 litrelik dizel motorun yenilenmiş hali de bulunacak.

Honda Cenevre'ye, Amerika'da tanıttığı hidrojen yakıt hücreli Honda FCX Clarity'nin yanı sıra Japonya'daki Tokyo Fuarı'nda beğeni toplayan ve gelecekte CRX modelinin yeniden doğuşu olabileceği konuşulan hibrid spor otomobil konsepti CR-Z'yi de getirecek.
Honda standında ayrıca yarış otomobilleri bölümünde yeni Formula 1 aracı RA108, yeni FIA Group R3 ralli yönetmeliklerine uygun şekilde hazırlanan Civic Type R R3 gibi araçlar da bulunacak.

Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder